Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε η μικτή χορωδία του χορευτικού "Το Λύμνι" με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας της Στρογγυλής Κέρκυρας "Ο Δημόδοκος" .
Την Παρασκευή το βράδυ ημέρα της άφιξης της Κερκυραϊκής χορωδίας έγινε καλωσόρισμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Την επομένη Σάββατο 18 Μαρτίου στις 7μ.μ στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου Ελύμνιον οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτα τη χορωδία της Λίμνης με τέσσερα τραγούδια και στη συνέχεια την τιμώμενη χορωδία με 14 τραγούδια.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα μέλη της Λιμνιώτικης χορωδίας δεξιώθηκαν τους Κερκυραίους στο κέντρο των αφών Ιωάννου στα Κατούνια όπου ο μαέστρος Χρύσανθος Γρηγορόπουλος και ο Γιάννης Φαφούτης με τις  κιθάρες τους και όλοι μαζί χορωδοί και οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ.

Γιάννης Φαφούτης









Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ


Μετά από 11 χρόνια έρευνας στα ρέματα και στα βουνά της Εύβοιας. Μετά από 11 χρόνια βιβλιογραφικής και φιλολογικής έρευνας έγινε κατορθωτό να κρατώ στα χέρια μου ένα βιβλίο 180 σελίδων όπου για πρώτη φορά φαίνεται από άκρη σε άκρη η δραστηριότητα των κατοίκων της Εύβοιας στη λεγόμενη Προβιομηχανική Εποχή.
Το βιβλίο είναι  επιμελημένο φιλολογικά, διορθωμένο, έτοιμο σε μορφή PDF για το τυπογραφείο. Προσφέρεται χωρίς την παραμικρή οικονομική αμοιβή ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον νομίζει οτι μπορεί να αναλάβει την έκδοση. 

Γιάννης Φαφούτης