Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ "ΤΟ ΛΥΜΝΙ"

      Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός που διοργάνωσε στο κοσμικό κέντρο ΤΟ ΑΣΤΡΟΝ στα Κατούνια της Λίμνης ο Χορευτικός Σύλλογος "ΤΟ ΛΥΜΝΙ" το βράδυ της Τσικνοπέμπτης. Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εργάστηκαν πολύ σοβαρά και με μεράκι και έφεραν το προσδοκούμενο αποτέλεσμα.
       Την εκδήλωσε άνοιξε ο δάσκαλος του Χορευτικού και πρόεδρος Ανδρέας Παπαγεωργίου  Πέρης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή τους ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλές αποκριές. Στη συνέχεια το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Βαγγελίτσα Μπέϊκα ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ λέγοντας οτι η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ενημερώνοντας παράλληλα οτι θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Κλείνονας ευχαρίστησε τα καταστήματα εντός και εκτός περιοχής που ανταποκρίθηκαν διαβάζοντας ονομαστικά όλους τους καταστηματάρχες.
      Στη συνέχεια  στην ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα (ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή και η αννταπόκριση του κόσμου που αν υπήρχε χώρος θα συμμετείχαν άλλοι τόσοι) ακολούθησε χορός και τραγούδι από την Χριστίνα Μπελμέζου και την ορχήστρα της που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

 Γιάννης Φαφούτης