Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ



Ο καλός καιρός της Κυριακής βοήθησε να πραγματοποιοηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου στη Λίμνη. Ετσι παρήλασαν τα γκρούπ των μασκαρεμένων και οι ελέυθεροι καρναβαλιστές σε όλη την παραλία και στη συνέχεια ακολούθησε φαγοπότι και χορός με μουσική στην πλατεία της Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το δημαρχείο.Προσφέρθηκαν από το Δήμο σουβλάκια, λουκάνικα, πανσέτες, αναψυκτικά και άφθονο κρασί. Η εκδηλώσεις έκλεισαν με το κάψιμο του καρνάβαλου στην κεντρική προβλήτα της Λίμνης.
     Δυστυχώς τα Κούλουμα που είχαν προγραμματίσει για το πρωί της Καθαρής Δευτέρας στον Αράκλη των Ροβιών λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης δεν έγιναν. 
    Κόντρα όμως στις καιρικές συνθήκες στάθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου των ερασιτεχνών αλιέων Λίμνης οι οποίοι αφού έβρασαν τα φαγητά σε καζάνια κάτω από αυτοσχέδια στέγαστρα στην περιοχή που βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου έξω από τη Λίμνη (βλέπε φωτογραφία Πάνου Βασιλόπουλου στα Λιμνιώτικα) στη συνέχεια τα μετέφεραν στο υπαίθριο στέγαστρο του σχολείου Μελά στην Λίμνη όπου και έγινε τρικούβερτο γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.
      Όλοι όσοι παλαίψατε για την επιτυχία των εκδηλώσεων να είστε καλά. Σας ευχαριστούμε .

    Γιάννης Φαφούτης












ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ -Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων - Μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ -Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ -Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων. Πως το Τρίβουν το Πιπέρι.