Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Στους δίσεκτους καιρούς που περνάμε με χαροποιεί αφάνταστα το γεγονός οτι κάποιοι άνθρωποι, κοινωνικές και καλλιτεχνικές ομάδες δεν διστάζουν να ανατρέξουν στο παρελθόν να διδαχθούν και να μας διδάξουν αυτό που λέμε Παράδοση.
Αυτή την πολυδαίδαλη, δύσκολη και γεμάτη πληροφορίες διαδρομή που συναντά κανείς όχι μόνο στο πρόσφατο παρελθόν  αλλά και στο πολύ μακρινό, διάλεξαν τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας " ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ" και παρουσιάζουν στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το έργο "Ο ΕΛΛΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΞ".
Μην σας ξενίζει ο τίτλος.Η παράδοση είναι πολυδαίδαλη.
 Βρύθει η Λαογραφία και οι αφηγήσεις του λαού μας από αυτά παράξενα και μυστηριώδη όντα που συναντά κανείς και στις διηγήσεις αλλά και σε άλλα γραπτά κείμενα Ελλήνων  (βλέπε Αριστοτέλη Βαλαωρίτη) και ξένων περιηγητών, αλλά και κείμενα που προέρχονται από την αρχαία Ελληνική Γραμματεία.
Οι παραστάσεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά
από τους παρακάτω συντελεστές:
Σκηνοθεσία διασκευή κειμένων Κωνσταντίνος Ντέλλας.
Παίζουν Μαρία Μπαγανά, Κων/νος Ντέλλας, ΄Ελενα Γεωργίου.
Πρωτότυπη μουσική - επεξεργασία ήχου: Παναγιώτης Γεροκώστας.
Ενδυματολογική επιμέλεια: Ντιάνα Νοτάρογλου.

Έρξη παραστάσεων 21.00
Διάρκεια  65 λεπτά.
Τιμή εισητηρίου 12 Ευρώ φοιτητικό 10 ευρώ.

Γιάννης Φαφούτης

Υ.Γ
Αυτό που μας ενδιαφέρει και μας τιμά ιδιαίτερα σαν Λιμνιώτες είναι οτι η Έλενα Γεωργίου είναι συμπατριώτισσά μας, κόρη του πολιτικού μηχανικού και αγαπημένου φίλου μου Μάκη Γεωργίου στην οποία εύχομαι οτι καλύτερο στο δρόμο της τέχνης που διάλεξε να πάρει.